Miniaturi

applique.JPG

I did not stop with the art 1″ squares (miniature). This time I did a set just with felt and embellishments.

In continuarea seriei de miniaturi, tot pe albastru, am facut cateva pe fetru, si m-am „jucat” cu nasturi, flori, fluturi si margele.

din-crazy-quilt.JPG

The second set is „crazy” style.

Al doilea set l-am facut gen „crazy” quilt. Am lipit mai multe bucati (in general cam de aceasi forma, mici trapeze) de material pe un suport de bumbac, am quiltuit totul (ar fi trebuit sa fie la masina, cu pasul „vermicelli”, dar fara masina improvizam) si apoi am taiat patratelele. Le-am fixat apoi pe bucati de vatelina si le-am mai „impodobit” cu margele, paiete si resturi din firele cu care am cusut (mai nou nu arunc nici un capat de ata, le adun si apoi le „impletesc” pe miniaturi).

My favorite (if I have to choose one) is a variation on the sequin flower. Pornind de la idea cu floarea 3D, am improvizat putin, realizand o miniatura de 1″ 3D (aproape 2 cm inaltime:)

variatie-in-sequin-flower.JPG

Anunțuri

7 răspunsuri la „Miniaturi

  1. am vrut sa le maresc sa vad mai bine cum arata insa nu pot , nu poti cumva sa le lasi sa poata fi marite? sant frumoase dar nu se vad bine sau nu stiu eu cum sa procedez sa le vad, spor la lucru daca n-ai obosit-ENA

  2. Sunt niste mici MINUNATII ! ma simt ca Gulliver in Tara Piticilor cu atitea bogatii in fata… cita rabdare ai, Corina! te felicit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s