TAST – week 10 Barred Chain Stitch or Alternating Barred Chain

catedrala1.JPG

This week challenge  (barred chain stitch)was not so easy for me, I had to make more samples. I could not manage to make a nice circle, but I am content with the general result, a „cathedral” , for this special days.

Saptamana asta nu mi-a iesit „pasul” chiar asa usor, dar rezultatul general imi place, o „catedrala” pentru aceste zile de post.

Reclame

5 răspunsuri la „TAST – week 10 Barred Chain Stitch or Alternating Barred Chain

  1. Interesant ce ti-a iesit. Mai ales culorile care nu prea par a se potrivi unele cu altele dar care in ansamblu dau bine. Ciudat, nu? elena

  2. Fara discutie ai un stil in afara „limitelor” rigide si conventionale. Imi place mult ce a iesit.Galben,verde si albastru , greu de armonizat… Dar oare in natura nu le vedem de atatea ori armonizate.Lucrarea ta are o viata ce vine din interiorul ei. E ca si cum ai fi amabalat un gand, o respirare. O sa-mi ramana multa vreme pe retina. Felicitari si La multi ani!

  3. Ma bucur ca Smaranda mi-a „citit” idea: vroiam sa pun albastrul cerului si verdele campului in vitraliul catedralei, iar catedrala in galbenul soarelui!

  4. da… e bine din cand in cand sa ne aducem aminte si de aceste lucruri… oricum ti-a iesit tare frumos, se simte ideea de concept : cercul care intruneste oamenii (de diferite religi sau nu) si lumina data de Biserica… pentru toti ( si pentru cei care au ochi sa o vada si pentru cei care inca nu i-au deschis suficient…)

  5. Imi place mult cum a iesit! Cromatica este destul de indrazneata si asta da lucrarii o personalitate aparte. Si-ti spun un secret, dar asta ramane intre noi, da? Intotdeauna mi-a placut sa combin albastrul cu veredele oliv iar galbenul e culoarea mea! E si cea a creativitatii. E foarte frumoasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s