Love thursday

liaabutton02.jpg

It is Thursday, so Love is all arround! This week my love goes to Allison, and her blog Allie’s in Stitches. If you check the label crazy quilt construction you can see step by step how she did the „Purple Heart Crazy Quilt” assembly (great work!).  Very interesting is the tutorial on how to make a crazy quilt letter (label crazy quilt piecing). One can find a lot of crazy quilt border looking for the label crazy quilt blocks. And her last work, the Pink Mandala quilt, is going to bring joy in everybody heart. A lot of love for flowers there, and I had to join. My little flower is for you, Allison..

floare1.gif

Saptamana aceasta „love thrusday” este pentru Allison, cea care a reusit sa asambleze un minunat crazy quilt si sa ne prezinte si noua, pas cu pas, etapele (vezi crazy quilt construction) Pe langa faptul ca fiecare bloc in parte este o minunatie, si sunt o multime de idei minunate de broderie (vezi crazy quilt blocks), asamblarea in sine a fost un proces dificil, dar Allison parca iti da curaj sa incepi o astfel de treaba:) Tot de la ea poti invata cum sa faci o litera in stil crazy quilt (vezi crazy quilt piecing), iar ultimul quilt, Pink Madala Quilt, este o minunatie. S-a „jucat” aranjand flori pe un suport de dantela, a facut apoi poze, le-a listat direct pe material si apoi din materialele respective a facut un quilt! O minunatie, sincer, tare as vrea sa incerc si eu unul cu flori tropicale, macar pozele sa mi le pregatesc:). Modul de a aranja florile, urmand o anumita structura, ca sa nu mai vorbesc de cum poti obtine o calitate buna a pozelor, totul e bine explicat. Important e ca si imaginile vorbesc de la sine:)

Floarea mea, facuta din fetru alb, rosu si cu frunze verzi, e „copiata”  din acest ultim quilt, dar e facuta dupa un model prezentat aici.

Reclame

2 răspunsuri la „Love thursday

  1. Merci Corina, pentru aceast blog atat de interesant. l-am salvat in favorit sa-l studiez de cate ori am nevoie. Thank you Allison!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s