Something nice…

Enya – On My Way Home

A Prosperity Blessing

May you be blessed with an amazingly abundant day today!

May the clouds break and the heavens pour down upon you more joy, more love, more laughter and more money than you could have ever dreamed of.

May the sun shine its golden light of prosperity through every cell of your extraordinary body.

May you be cleansed today of any resistance or feelings of unworthiness that you may still be holding onto.

May your false illusions of doubt, fear and scarcity gently fall away like soft white feathers on a gentle breeze.

May you be willing, simply willing, to allow the Universe to shower you with miracles today.

May the Angels wrap you in their shining wings of opulence.

May the fairies deliver you to their pot of gold at the end of a majestic rainbow.

May your eyes shine with the glorious truth of who you really are and may that truth uplift others in your presence to their own inner knowing.

May your ears hear the sound of perfection ringing in your soul.

May you taste the deliciousness of every precious bite of life as your day unfolds moment by moment with amazing grace, heartfelt love and a bounty of magnificent money.

As this day ends, may you slumber wrapped in an exquisite blanket of enduring peace and profound gratitude.

And may the last words you speak today be Thank You!

Veronica M. Hay

Copacul fericirii 

Zambeste tuturor. Construieste un album de familie. Numara stelele. Imita o persoana pe care o iubesti. Suna-ti prietenii. Spune-i cuiva “Mi-e dor de tine!” Vorbeste cu Dumnezeu. Redevino… copilul de altadata. Sari coarda. Uita cuvantul “ranchiuna”. Spune “DA”. Tine-ti promisiunile. Razi! Cere ajutor. Schimba-ti pieptanatura. Fugi……. Canta……. Aminteste-ti de o aniversare. Ajuta un om sarac. Termina un proiect. Gandeste! Iesi pentru a te distra. Ofera-te voluntar. Rasfata-te intr-o baie cu spuma. Fa cuiva o favoare. Asculta cantecul greierilor. Viseaza cu ochii deschisi. Inchide televizorul si vorbeste. Fii amabil! Da-ti voie sa gresesti. Iarta! Multumeste-i lui Dumnezeu pentru soare. Arata-ti deschis fericirea. Fa un cadou. Accepta un compliment. Priveste atent o floare. Interzice-ti sa spui “Nu pot!” timp de o zi. Traieste-ti clipa! Continua o traditie a familiei. Incepe o alta zi. Astazi nu iti face griji! Exerseaza curajul in lucrurile mici. Ajuta un vecin la greu. Mangaie un copil care sufera. Asculta un prieten. Priveste fotografiile vechi. Imagineaza-ti valurile marii. Joaca-te cu jucaria ta preferata. Da-ti voie sa fii simpatic. Saluta-ti primul noul vecin. Fa pe cineva sa se simta bine-venit. Promite cuiva ca il vei ajuta. Aminteste-ti ca nu esti singur. Lauda intreit o fapta buna. Primeste in sufletul tau si in casa ta un catel de pe strada. Hraneste-l! Vorbeste-i! Pastreaza-l! Sterge lacrimile de pe un obraz. Cumpara-ti o ciocolata. Imparte-o cu un pofticios. Fii iar curios. Gaseste un lucru nou, ceva frumos, ceva interesant. Da-te in leagan. Citeste o poveste. Povesteste-o unui copil. Scrie o poezie. Daruieste-o “jumatatii” tale. Stai drept. Sadeste un copac. Multumeste-le celor de la care ai invatat. Sadeste si tu un arbore al vietii in inima si sufletul cuiva!

Anunțuri

2 răspunsuri la „Something nice…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s