Proiecte quilt si scrap – My projects

coperta.jpg

I am from Romania and I live in Holland . I am part of a dutch quilting group, a yahoo group called ArtWeMail and I am also member of Romanian patchwork association.

Dintre proiectele mele (my projects):

 • realizarea unor miniaturi pe un format A4 miniatures      (you can see some here and here)
 • realizarea de carti postale (lunar)  textile cards Cartile postale pot fi vazute pe album meu – here is an album  my textile cards , all of them are here
 • realizarea unor quilturi in comun cu grupul de quilt (olandez) din care fac parte

In 2007 am fost preocupata de puncteel de broderie, si am facut parte din TAST, adica Take a stitch Thursday challeange (broderiile realizate sunt parte din proiectul cu miniaturile).  Here  is my work for the TAST challeange (2007)In anul 2008 am incercat sa tin pasul cu proiectul „100 details in 200 days„. Here are my photos .

Unele quilturi ale mele here are some of my quilts and crafts. In anul 2008 proiectul de baza a fost sa „temin ceea ce am inceput”, „Finish what you have„!

In ceea ce priveste scrapbook-ul, „proiectul” meu este albumul micutei, unele colaje (wall scrap) si normal, carti postale (cards). Am inceput sa lucrez si in digiscrap.

Pentru ca un alt hobby al meu este testatul de noi retete culinare, lucrez la un album dedicat retetelor de familie   a family recipes album

4 răspunsuri la „Proiecte quilt si scrap – My projects

 1. ciao! imi pare bine ca am descoperit situl tau. ma numesc adina si sunt romanca dar locuiesc in Italia. de ceva vreme fac digiscrap – mai exact creez papers, embelishments etc. cred ca ai putea folosi cateva freebies de ale mele. viziteaza blogul meu si daca ti-a placut da-l mai departe te rog. succes!
  adina
  ps. ai niste foto superbe! tine-o tot asa!

 2. Salut! si eu sunt din Romania, dar traiesc in Olanda de treizeci de ani si sunt pasionata de quilturi, mai ales de genul Amish (culorile sunt superbe) si de Hawaiian quilting. Nu sunt incepatoare.

  Poate imi spui si mie ce este ‘Romanian quilda’? Exista cumva un grup de discutii despre tehnica facultului de quilturi in romaneste?

  Iti multumesc mult pentru informatii, Carmen

  Acum iti voi admira pozele.

 3. sunt minunate, eu sunt incepatoare , imi place aceasta arta deoarece te lesa sa te joci cu nuantele si culorile.Ma bucur ca am descoperit aceasta arta. Eu sunt din Arad si mi-ar placea sa pot vizita o expozitie.M-ar interesa sa stiu de unde sa procur niste reviste sau carti ?Iti urez succes. Corina

 4. Pingback: 2010 in review « PatchScrap·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s